Felicia Costa

Solist vocal

Toate localitatile, Timis

Aprecieri: 0 Vizualizări: 683

Felicia Costa - Autobiografie

Voi începe cu anul 1988... într-o dimineaţa de toamna, am aparut în aceasta lume, însă nu singura, ci însoțita de sora mea gemana, Flavia. Dupa cum se spune ca totul se întâmpla cu un scop - și venirea mea pe lume avea să faca sa rasune cantecul popular în casa parinteasca din Carani. Am spus ,,sa rasune”, fiind vorba de doua voci, pentru ca si sora mea s-a nascut cu acest “har”, care, în cazul nostru a început sa se manifeste înca de la grădiniță. .

Au urmat clasele primare, unde legătura mea cu muzica a început să devină tot mai strânsa. Mai exact, a fost pusa piatra de temelie în atestarea realitații ca am o înclinație peste medie pentru muzica, de catre profesorul Gheorghe Ienciu, acest lucru întamplandu-se pe la sfarșitul clasei întai. Din acest moment, parinții m-au canalizat catre studiul chitarii, iar ulterior, în clasa a VII-a, am urmat cursurile Școlii Populare de Arte din Timișoara, Secția Canto - Muzică Populara. În tot acest timp am participat la mai toate competițiile pe teme muzicale, la majoritatea obținand premii.

În anii care au urmat - ma refer aici la perioada liceului - am început colaborarea cu diferite ansambluri folclorice din Timișoara si Arad. Amintesc aici Ansamblul Folcloric “Iorgovanul”, “Timișul”, Fanfara “Pro Amiciția”, Ansambul Folcloric “Bujorul”, Ansamblul Profesionist “Banatul”, Orchestra Populară “Rapsozii Zarandului” și multe altele.

Am început să studiez muzica mai temeinic și oarecum metodic, folosindu-ma foarte mult de cunoștiintele dobandite la cursurile de Canto Clasic din cadrul Facultății de Muzica, Interpretare muzicala, aceasta fiind a doua facultate, succedand celei dintai – Facultatea de Management.

Tot în perioada aceasta am realizat patru albume: unul de folclor, unul de pricesne și doua de colinde. În perspectiva, mi-am propus pentru acest an, imprimarea unui nou album de folclor.

Informaţii de contact

Telefon: 0728003275

Email: feliciacosta@yahoo.com

Website: feliciacosta.artistii.ro

© Copyright 2017 artiştii.ro. Toate drepturile rezervate
Proiect cu    din Timişoara